DE BINNENKANT

Kennisplatform Organisatieontwikkeling & -advies

Onze Partners

Ooa

De Orde van organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa) is de oudste beroepsvereniging voor adviseurs in de wereld. De Ooa is een kennisplatform voor leden, met inspirerende ontmoetingen tussen adviseurs en andere beroepsbeoefenaars, kennisuitwisseling en certificering.

Sinds 1989 zijn we ook lid van de overkoepelende International Council of Management Consultancy Institutes (ICMCI). De ICMCI is opgericht om een mondiale standaard te bieden voor organisatieadviseurs met als doel wereldwijd het niveau van organisatieadviseurs te verhogen.

Als lid van de ICMCI mag de Ooa in Nederland CMC-certificaten uitreiken aan individuele organisatieadviseurs na toetsing op een aantal standaarden. Een CMC certificaat geeft internationale (h)erkenning aan de organisatieadviseur.

Doelen van de Ooa:

• het interactief delen van kennis en praktijkervaringen;
• continue professionalisering van de beroepsgroep;
• uitdagen tot vernieuwing en verandering in relatie tot marktontwikkelingen.

ProfessioneelBegeleiden.nl

Kennis als Kern van Verbinding

In samenwerking met 14 beroepsorganisaties worden 11 vakbladen uitgeven die een bron van vakinhoudelijk informatie vormen voor hun leden. Op ProfessioneelBegeleiden.nl wordt de content van deze vakbladen digitaal ondergebracht en beschikbaar gesteld voor alle leden van deze beroepsverengingen. Maar ook cursisten, studenten, workshopbezoekers en geïnteresseerden maken gebruik van het platform en is met bijna 55.000 unieke accounts, meer dan 300 thema’s en ruim 5.800 artikelen het grootste kennisplatform in zijn soort.

ProfessioneelBegeleiden.nl biedt op deze manier voor coaches, trainers, loopbaanprofessionals, (toegepaste en positieve) psychologen, leidinggevenden in onderwijs, zorg en overheid, organisatieadviseurs, onderwijskundigen, HRD’ers en o.a. psychosociaal-therapeuten de mogelijkheid om de juiste porfolio aan artikelen en themanummers in hun account op te bouwen.

logo kloosterhof

Adres

Menu

Nieuwsbrief