Inspirerende sprekers

Sandra van Kolfschoten

Biografie

drs. Sandra van Kolfschoten is onderwijskundige, organisatie interventie specialist, spreker, schrijver, kunstenaar. Werkt voor onderwijs, justitie en (jeugd) zorg. De beroepsgroepen waar de mens het er het meest toe doet. HeartCore Business dus. Behalve kundig adviseur ook Kunstig Levensstrijder.

Secret Strategisch sparring partner van bestuurders, directeuren, interim clubs, ondernemers, teamchefs, programma managers en andere Bazen. Bestuursvoorzitter Stichting Criminal Minded. Kennispartner bij het Lectoraat changemanagement van de HHS. 

You are a teacher, zei de handlezer en hij keek omhoog van mijn hand. You are very good in teaching. Zijn vinger langs de lijn die hem dat vertelde. Hij keek me aan en lachte. Ik lachte terug.

Workshop "Hoe heartcore ben jij?"

Organisatieadviseur gaat voor mij over strijden voor menswaardigheid. Daar zit ik dus met mijn hart in. Met mijn leven. Als mens en als professional. Ik kan het niet laten om deze dingen te verbinden; om mezelf met mijn binnenkant te verbinden met het werk dat ik doe. Complexe vraagstukken vragen om meervoudig perspectief.

Wanneer je als adviseur gebruik maakt wat je in het leven aangereikt krijgt, krijg je meer perspectief op de zaak. Vroeger zeiden mensen tegen me: Zorg dat je niet te persoonlijk betrokken raakt! Hou professionele afstand. Nu, jaren later vragen bestuurders mij hoe ze hun mens zijn, hun binnenkant en hun functie meer in elkaar kunnen vervlechten. Omdat iedereen liever heel wil zijn dan maar half.

UIT: De BinnenKant. Hoofdstuk 7. Je werk of je leven.

Hoe HeartCore ben jij? We kijken wat bij jou resoneert. Het lijkt een beetje op meebewegen op wat zich aan dient. Het lijkt willekeurig. Het is van levensbelang. In deze workshop onderscheiden we de Warriors van de Watjes. Leer je de geheimen van de UnderGround. En ontdek je dat alles uiteindelijk alleen maar Liefde is. 

logo kloosterhof

Adres

Menu

Nieuwsbrief