Inspirerende sprekers

Paul Kloosterboer

Biografie

adviseert en coacht bij ontwikkelen en veranderen van (organisaties van) professionals. In 2011 is hij gepromoveerd op het lerend vernieuwen met professionals.

Verder is hij lid van de Wetenschappelijke Raad van de Ooa, publicist, redacteur en kerndocent Advieskunde bij AOG School of Management en Sioo. Organiseren en professionaliseren van (in- en extern) advies is een speerpunt in zijn werk.

Ten slotte is hij verbonden aan de Ambachtsschool voor Organiseren en Veranderen.

Workshop "Mijn plek tussen de sterren"

Onze ‘Body of Knowledge’ kun je zien als een sterrenstelsel van adviesconcepten, opvattingen en werkwijzen. ‘Mijn plek tussen de sterren’ is een spel om op ontdekkingsreis te gaan in dit sterrenstelsel. Zo word je je (nog) bewuster van welke ‘planeet of planeten’ je als adviseur ‘bent’, welke niet en waarom. 

‘Mijn plek tussen de sterren’ is als prototype al verschillende malen met veel succes en plezier getest door groepjes adviseurs en is’ powered by’ de Wetenschappelijke Raad (WR) van de Ooa.

Doe mee – en adviseer mee – met deze laatste try out voordat het spel definitief onderdeel wordt van het Ooa-gereedschap voor professionalisering!

Sterren Atlas

logo kloosterhof

Adres

Menu

Nieuwsbrief