Inspirerende sprekers

Nanja Mol

Biografie

Klanten zeggen over mij dat ik een resultaatgerichte, optimistische, integere werker met lef ben.

Deze kenmerken helpen om verbinding te maken, plezier te maken, iets anders te proberen, samen te werken om organisaties te ontwikkelen. Heldere kaders en meer eigen verantwoordelijkheid voor de professionals loopt als een rode draad door mijn opdrachten. Telkens een puzzel leggen met elkaar. Ik geloof niet in uitrollen en implementeren. Het is telkens weer zaak om je te richten op de bedoeling van een organisatie en kijken hoe je dat met elkaar op de best mogelijke (en plezierigste) manier voor elkaar krijgt. Met managers die bijdragen. 

Ik heb veel plezier in die puzzels leggen, samen met managers en medewerkers. Of het nu vanuit de positie van interimmanager of als organisatie ontwikkelaar is. Ik streef ernaar in alle gevallen Good Company te zijn.

Workshop "Wat is de kwaliteit van de binnenkant?"

Het fijnste onderdeel van het schrijven van dit boek vond ik de gesprekken met collega-auteurs. De herkenbaarheid, de kwetsbaarheid als adviseur, de verschillende perspectieven, de motiverende en hartverwarmende commentaren, de kritische noten, de persoonlijke feedback. Dat waren voor mij de meest waardevolle momenten. Dat het boek er is gekomen is prachtig maar het onderzoeken van de momenten waar de binnenkant “schuurt” en je naast je opdracht ook een hele kluif aan jezelf hebt, waren voor mij het meest waardevol.

Deze waardevolle gesprekken wil ik graag met meer collega’s voeren. Jij ook? Schrijf je dan in voor deze workshop.

logo kloosterhof

Adres

Menu

Nieuwsbrief