Inspirerende sprekers

Martijn Jansen

Biografie

Al meer dan 25 jaar help ik mensen en organisaties beter presteren. Na 7 jaar in dienst te zijn geweest bij Centraal Beheer werk ik sinds 1999 als organisatieadviseur. Daarnaast ben ik in 2018 gepromoveerd op het onderzoek naar het handelen van middenmanagers bij dienstverleners.

Ik help bedrijven veranderen. Dat is de kern van mijn werk. Dat doe ik als adviseur, waarbij ik niet langs de zijlijn sta, maar meedoe en ‘erin stap’. Soms als (interim)manager van een verandering, soms als coach/opleider. En altijd onderzoekend om te kijken waar het beter kan, maar ook waar het al goed gaat. Die balans is belangrijk voor het slagen van een verandering.

Ik combineer in opdrachten mijn kennis van bedrijfsvoering, verandermanagement en organisatieontwikkeling.

Workshop "Als je het zeker weet, is dit niets voor jou"

In deze workshop verkennen we in een klein gezelschap de mooie en minder mooie kanten van twijfel. De start zal bestaan uit een korte samenvatting van het artikel over twijfel en het schrijfproces wat ik heb doorlopen.

Met als logische disclaimer dat we niet dé oplossing vinden voor het omgaan met twijfels of ‘5 stappen om van twijfels af te komen’. Sterker nog, het zal misschien best wat rommelig worden af en toe. Want dat hoort ook bij twijfel, dat het wat minder overzichtelijk en gestructureerd is.

We wisselen verhalen uit en stellen elkaar vragen, delen beschouwingen en verschillende invalshoeken. En we doen kleine bekentenissen over hoe we zelf met twijfels omgaan.  Dat zal ik ook doen aan de hand van een eigen praktijksituatie. En dat vraag ik ook van de 6 deelnemers die van harte welkom zijn!

logo kloosterhof

Adres

Menu

Nieuwsbrief