Inspirerende sprekers

Evelien Beentjes

Biografie

MOC is organisatiepsycholoog, veranderkundige en (organisatie)coach. Zij heeft haar sporen verdient als strategisch adviseur en coach in de gezondheidszorg en is nu meer en meer haar focus aan het verleggen naar het combineren van haar expertise met haar passie voor paarden en de behoefte om lekker in de buitenlucht te werken.

Zij is één van de auteurs van het boek “De binnenkant, alles wat we beleven als adviseur maar niet durven vertellen” en het boek dat daaraan vooraf ging “Organisatiecoaching in de praktijk, Leren verlangen naar de zee”.

Zie www.persoonlijkecoach.info en www.linkedin.com/in/evelienbeentjes

Workshop "De wereld in paardenpraat"

Een inkijkje in de binnenkant van mij als paardencoach. Wat zie, zeg en verzwijg ik?

Basaal inzicht in paardentaal, hoe en waarom een paard spiegelt zal worden verteld. Foto’s en video fragmenten van paardengedrag zal ik hierbij ondertitelen, zodat je een beeld krijgt wat ik zie. Wat ik zeg en verzwijg, ik zal het je vertellen.

De eigen paardenpraat of kantoorkudde verhalen van de deelnemers vormen de leidraad van een (p)aardige verdieping in het gesprek of zal ik zeggen van het gehinnik?

Na deze korte workshop, kijk je anders naar de wereld, je rijdt nooit meer een weiland met paarden voorbij zonder te zien. Wat je er over zegt of verzwijgt is aan jou.

logo kloosterhof

Adres

Menu

Nieuwsbrief